A fürdőjáték a kicsik kedvence

A pancsolás még élvezetesebbé tehető a megfelelő eszközökkel. Napjainkban a fürdőjáték sokféle formában elérhető az online üzletekben. Nemcsak tökéletes kikapcsolódást biztosít, hanem készségfejlesztő tulajdonsággal is bír. Felkelti a kicsik figyelmét, aminek köszönhetően elősegíti a tanulást. Egész évben fontos szerephez jut, hiszen nyáron a medencében, télen pedig a kádban köti le a gyermekeket.

Segít abban, hogy a picik könnyebben megszokják a vízzel való érintkezést, vagyis annak szeretetét. A fürdőjáték számos gyártó kínálatában fellelhető. A tervezéskor minden apró részletre nagy hangsúlyt fektetnek, hogy ne adódjanak kellemetlenségek. A különböző figurák minőségi alapanyagokból készülnek, amelyek minden kritériumnak megfelelnek. A műanyag és a gumi felhasználásával előállított készletek nagyon biztonságosak. A fürdőjáték olyan élményekkel gazdagítja gyermekét, amelyek mentálisan és fizikailag is előnyösek. A képzelőerő mellett, a koncentráció fejlődésében is fontos szerepet tölt be. A gumi mesefigurák belül üregesek és nagyon könnyűek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a víz felszínén maradnak.

Általában 6 hónapos és 2 éves kor között ajánlottak, viszont az idősebbek is szívesen használják. Egyes fürdőjáték a vízzel érintkezve megváltoztatja a színét, így sokat segíthet abban, hogy a kicsi megismerje az árnyalatokat. A vízálló levonó és mágnes szintén jó választás lesz. Az állatos, az ábécés és a számos darabok egyszerűen felhelyezhetőek a csempére. 2 éves kor felett a horgászós, a malmos és a vízlövő fürdőjáték tökéletesnek bizonyul. Felébreszti a versenyszellemet, miközben javítja a koordinációt és a pontosságot.