Kezdőknek profikkal ajánlott a paróka felhelyezése

Rose Hair Stúdió

Azok, akik még soha életükben nem viseltek póthajat, néha bizonytalannak érzik magukat, amikor felpróbálják és úgy gondolják, egy ilyen kiegészítő viselése sok bajlódással jár. Valójában ez egyáltalán nem igaz, ha pedig a paróka felhelyezése néhány alkalommal helyesen történik, a póthaj megszokott részévé válik az arculatnak. A parókát állandóan lehet viselni, de csak szükség esetén vagy ünnepi eseményekre is lehet használni. A viselése megszabadítja a hölgyeket a hosszú hajformázás folyamatától és a kész frizura mindig kéznél van.

Erre kell figyelni a paróka felhelyezése közben

A modern parókákat a könnyűség jellemzi, légáteresztő alapon készülnek, ami nem melegíti túlságosan a fejet. A megfelelően feltett póthaj nem okoz kellemetlenséget, viselése közben pedig mindenki elfelejtheti, hogy valami idegen dolog van a fején.

A paróka felhelyezése elsőre egy speciális hálón keresztül kell történjen. Az állandó viselés során pedig majd a tulajdonos maga dönti el, hogyan kényelmesebb, hálóval vagy anélkül. A halánték oldalán a felhelyezéshez speciális puha betétek vannak. Ezek tartásra szolgálnak, amikor a hölgyek felhelyezik a póthajat. A parókát elölről hátrafelé haladva kell feltenni, a saját hajat szépen elrejtve alatta és ügyelve arra, hogy a szálai ne tekeredjen a tövek alá, laposan feküdjön, így adva meg a frizura természetességét.

Ezután ellenőrizni kell a paróka elülső vonalának helyes elhelyezését is. Az elejének ugyanonnan kell indulnia, mint a valódi hajnak. Ezután a frizura természetesnek és harmonikusnak fog tűnni, a viselőnek csak az ízlésének és kívánságainak megfelelően kell formáznia.

Ha már a helyén van…

Amint a paróka felhelyezése megtörtént, gyér fogú fésűvel vagy masszírozó kefével kell átfésülni. A stílust kézzel is be lehet állítani, mert a szálak könnyen modellezhetőek. A frizura simábbá vagy éppen ellenkezőleg, dúsabbá tehető. Minden kizárólag a vásárló preferenciáitól függ. Ha a szálak túl hosszúnak tűnnek, ez könnyen korrigálható. A parókák szálait általában úgy modellezik, hogy bármilyen homlokmagassághoz és arcformához igazodjanak. Ezt közvetlenül a vásárlás helyszínén lévő szalonban lehet korrigálni.

A frizura nagyon befolyásolja az általános megjelenést. A szép és ápolt haj mindenkit díszít és szó szerint átalakít. Sajnos, nem mindenkinek adatik meg a gyönyörű hajzuhatag. Ne bosszankodjon, mert a Rose Hair Stúdióban segítenek ezen!

A dús haj nem álom

Valójában a női paróka vásárlás valódi okát nem csupán a saját hajjal kapcsolatos problémák okozhatják. Egy daganatos megbetegedés után is gyakori a haj helyreállításának vágya. A Rose Hair Stúdió sokkal több, mint egy paróka bolt. Itt kizárólag minőségi természetes vagy szintetikus hajból készítenek exkluzív termékeket, kizárólag egyedi méretek és az ügyfél preferenciái szerint.

Nem egy terméket szeretnének eladni, sokkal inkább magabiztossá, széppé és nőiessé szeretnék tenni az ügyfeleket. Innovatív technológiák szerint dolgoznak, amiknek köszönhetően a parókák megkülönböztethetetlenek a saját hajtól.

A paróka szalon segít a bajban

Divatból kevésbé, sokkal inkább valamilyen súlyos megbetegedés okozta hajhullás miatt viselnek póthajat a hölgyek, amivel eltakarhatják a kór látható jeleit. A Biatorbágy, Sasbérc út, 1. szám alatt található paróka szalon bőséges kínálatában minden hölgy megtalálja a stílusának és az ízlésének megfelelő darabot.

Vehetőek innen kemoterápiás parókák, amikhez különböző szolgáltatások is kapcsolódnak. Így azok a nők, akik a kezelések következtében nagymértékű hajhullással, hajveszteséggel kell szembenézzenek, hatalmas segítséget kapnak. Az érintetteknek nagyon nehéz időszak ez, de az említett paróka szalon hozzájárul ahhoz, hogy megőrizhessék a nőiességüket és természetes magabiztosságukat.

Szintetikus és 100%-ban természetes hajból készült vendéghajak egyaránt elérhetőek a szalonban. Előbbi modellek olcsóbbak, az utóbbiak viszont sokkal természetesebb hatást nyújtanak. A paróka szalon weboldalán a termékek minden tulajdonságáról, jellemzőikről bővebben olvashatunk. Ez a rosehairstudio.hu weboldal.